NLUUG najaarsconferentie 2021

 
Donderdag 11 november 2021
 
Van der Valk Hotel Utrecht
(10 min met de tram vanaf het station, kosteloos parkeren in de parkeergarage)
 

De conferentie

Met de NLUUG-conferenties wordt gepoogd om een hoogwaardig programma neer te zetten, gericht op professionele systeem- en netwerkbeheerders. Vooral nieuwe ontwikkelingen —in een breed spectrum— worden gepresenteerd door een keur aan binnenlandse en buitenlandse sprekers.

Fysieke conferentie!

We hebben eind 2020 en begin 2021 een stuk of 15 virtuele evenementen (vEvents) gehouden met gemiddeld zo’n 30 toeschouwers. Leuk om te organiseren, fijn om te zien dat er een redelijke belangstelling was, ook van sprekers, en dat het qua techniek nauwelijks haperde. Maar het haalt het natuurlijk niet bij de fysieke conferenties zoals we die gewend waren!

We gaan in overleg met Van der Valk om te kijken hoe we op die 11 van de 11de (koffiepauze om 11:11) de vork in de steel mogen zetten. Wij denken aan twee ruime zalen met bijbehorende tracks, een maximum aantal deelnemers, een lunch die uitgeserveerd wordt, en wat er nog meer (maar liever minder) nodig is tegen die tijd.

Waar we nu al jullie medewerking voor nodig hebben: bijdragen! Wij staan open voor het aandragen van voorstellen van presentaties. Schroom niet om potentiële sprekers aan te moedigen!

Thema

Deze conferentie draait om Software Development. Wij zien "Software" hierbij op de ruimste manier: ook shell-scripts voor systeembeheer zijn software. Ook "development" zien we graag ruim: alles wat te maken heeft met het ontwikkelen, uitrollen en beheren van software.

Aanmelden

Dit evenement is alleen toegankelijk voor NLUUG-leden. Aan het bijwonen van de conferentie zijn geen verdere kosten verbonden (gratis!) anders dan de jaarlijkse lidmaatschapscontributie. Wel is aanmelden noodzakelijk.

Sponsors


 

Organisatie: Debbie Reinders pr-, communicatie- en organisatieactiviteiten.

najaar 2021

2021-09-17
 
Vereniging NLUUG
info@nluug.nl
           postbus 8189
6710 AD Ede