"... NLUUG: 'Open' Minded ..."

Aanmelden voor een activiteit

Aanmelden voor leden

Als u al lid bent kunt u zich eenvoudig aanmelden via het ledendeel van deze website.

In het geval dat u uw logingegevens niet meer weet, stuur dan bericht aan buro@nluug.nl. Doorgaans resetten we uw password binnen het uur

Aanmelden via formulier

Wij geven zeer sterk de voorkeur aan de bovenstaande procedure: dat spaart ons tijd en zorgt ervoor dat wij minder fouten kunnen maken. Aanmelden via het uitgebreide (ouderwetse) formulier kan handig zijn voor bulk-aanmeldingen: met meerdere collega's tegelijkertijd inschrijven.

Ook als u niet aan Internet-bankieren doet, of om een andere reden geen kans ziet om de via iDEAL te betalen, biedt het aanmeldingsformulier uitkomst. Wij brengen €25 administratiekosten in rekening per factuur.

Aanmelden, mijn werkgevers is donateur

Als u zelf nog geen lid bent maar uw werkgever wel donateur, dan is het vaak het goedkoopst om u eerst via uw werkgever als lid te laten registreren. Vraag een collega die al wel als lid is geregistreerd om u toe te voegen.

De collega maakt u lid, voegt u toe aan het donateursschap van het bedrijf. Daarbij krijgt u log-in gegevens en kunt u zich makkelijk op het ledendeel van de website zelf aanmelden.

Aanmelden voor niet-leden

Als u nog geen lid bent, dan meldt u zich in drie stappen aan. Op de volgende pagina vult u een paar persoonlijke gegevens is, zoals naam en email-adres. Daarna dient u onmiddelijk te betalen via iDEAL. De factuur vindt u daarna in het ledendeel van de website.


NLUUG Aanmelden **niet-leden**
evenement
NLUUG voorjaarsconferentie 2019 op dinsdag 23 mei 2019 in het Van der Valk Hotel Utrecht. (let op: nieuwe locatie)
kosten ex.BTW
(incl.BTW 21%)
lid wordt-lid¹ niet-lid²
persoon
betaal via website met iDEAL
gratis 132,23€ (160,00) 207,23€ (250,75)
persoon
aan de deur
50,00€ (60,50) 192,23€ (220,50) 257,23€ (311,25)
student
betaal via website met iDEAL
gratis 35€ (42,35) -
¹) inclusief gratis lidmaatschap tot 2020-12-31
²) zonder gratis lidmaatschap.
deelnemen

Omdat u (nog) geen lid bent betaalt u meer. U krijgt van ons echter een lidmaatschap met korting cadeau, als compensatie, als u daar prijs op stelt. U kunt uw lidmaatschap op elk moment opzeggen: wij hanteren geen opzegtermijn.

Ik neem deel en opteer voor het gratis lidmaatschap tot eind volgend jaar. L
Ik neem deel als student en opteer voor het gratis lidmaatschap. (NB: collegekaart meenemen naar de bijeenkomst!) S
Ik neem deel, maar maak mij geen lid. Ik krijg wel toegang tot het ledendeel van de website tot twee maanden na de conferentie voor onder andere slides en papers. I
  en betalen met  

 

Meld een probleem aan webmaster@nluug.nl

2019-02-12
 
Vereniging NLUUG
info@nluug.nl
           postbus 8189
6710 AD Ede