NLUUG:
'Open'
Minded

Aanmelden voor een activiteit

Aanmelden voor leden

Als u al lid bent kunt u zich eenvoudig aanmelden via het ledendeel van deze website.

In het geval dat u uw logingegevens niet meer weet, stuur dan bericht aan buro@nluug.nl. Doorgaans resetten we uw password binnen het uur

Aanmelden, mijn werkgever is donateur

Als u zelf nog geen lid bent maar uw werkgever wel donateur, dan moet u zich via uw werkgever als lid te laten registreren. Vraag een collega die al wel als lid is geregistreerd om u toe te voegen. De collega die al lid is stuurt een verzoek met uw naam en email adres aan buro@nluug.nl. Daarbij krijgt u log-in gegevens en kunt u zich op het ledendeel van de website zelf aanmelden.

Aanmelden voor niet-leden

Als u nog geen lid bent, dan meldt u zich in drie stappen aan. Op de volgende pagina vult u een paar persoonlijke gegevens is, zoals naam en email-adres. Daarna dient u onmiddelijk te betalen via iDEAL. De factuur vindt u daarna in het ledendeel van de website.


NLUUG Aanmelden **niet-leden**
evenement
deelnemen

Omdat u (nog) geen lid bent betaalt u meer. U krijgt van ons echter een lidmaatschap met korting cadeau, als compensatie, als u daar prijs op stelt. U kunt uw lidmaatschap op elk moment opzeggen: wij hanteren geen opzegtermijn.

Ik neem deel en opteer voor het gratis lidmaatschap. L
Ik neem deel als student en opteer voor het gratis lidmaatschap. (NB: collegekaart meenemen naar de bijeenkomst!) S
Ik neem deel, maar maak mij geen lid. Ik krijg wel toegang tot het ledendeel van de website tot twee maanden na de conferentie voor onder andere slides en papers. I
  en betalen met  

 

Meld een probleem aan webmaster@nluug.nl

2022-06-15
 
Vereniging NLUUG
info@nluug.nl
           postbus 8189
6710 AD Ede