Aanmelding en betaling

Helaas is inschrijven via de website niet meer mogelijk. Op de conferentiedag is het ook mogelijk om u bij de registratiebalie alsnog in te schrijven.

Uw aanmelding voor deze conferentie is definitief wanneer voor 31 oktober 2007:

  1. uw aanmeldingsformulier is ontvangen; en
  2. het deelnamegeld is bijgeschreven op de NLUUG-rekening
De kosten voor de dag, inclusief lunch, zijn voor
NLUUG-leden (of zusterorg.) € 113,45 (€ 135,- incl. 19% BTW)
Niet-leden € 210,08 (€ 250,- incl. 19% BTW)
Studenten € 25,21 (€ 30,- incl. 19% BTW)
Studenten dienen hun collegekaart of bewijs van inschrijving op de dag van de conferentie bij de registratiebalie te tonen.

Studenten die een NLUUG studentenlidmaatschap hebben kunnen gratis aan deze conferentie deelnemen. U dient zich echter wel vooraf in te schrijven, zodat er een badge voor u kan worden klaargelegd.
Nadat u zich heeft ingeschreven ontvangt u een bevestiging en een factuur. Het inschrijfgeld dient uiterlijk 31 oktober 2007 bijgeschreven te zijn op de NLUUG Postbankrekening (23.53.318), onder vermelding van het factuurnummer en uw naam. U bent dan pas definitief ingeschreven. Op 7 november 2007 zal uw badge bij de inschrijfbalie voor u klaarliggen. Let wel: als u binnen zeven werkdagen na inschrijving nog geen bevestiging van ons heeft ontvangen verzoeken wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen om een correcte inschrijving te garanderen.

Voor de eerste 150 betaalde registraties ligt er een kleine attentie voor uw bijdrage aan een efficiënte inschrijvingsafhandeling: de Early Bird!

Indien het bedrag niet op 31 oktober 2007 is bijgeschreven dient u op 7 november 2007 contant aan de registratiebalie te betalen. Houdt u dan rekening met mogelijke wachtrijen.

Betaling aan de registratiebalie kan via:
  1. PIN betaling (bank- of giropas)
  2. Contant
  3. Eenmalige incassomachtiging
Wanneer na de conferentie blijkt dat uw betaling alsnog via de Postbank is ontvangen, wordt dit bedrag per omgaande teruggestort.

Betaling met creditcard is helaas niet mogelijk.

Annulering

Annulering is alleen schriftelijk mogelijk tot 5 werkdagen voor de conferentie. Daarna bent u het gehele inschrijfgeld verschuldigd. Wanneer u verhinderd bent is het ook mogelijk iemand anders in uw plaats aan deze conferentie te laten deelnemen.

presentaties