[NL] English  

programmaboekje (pdf)

NLUUG voorjaarsconferentie 2014

NLUUG Voorjaarsconferentie 2014
15 mei 2014
Postillion Hotel te Bunnik
 

Onderwerp

Networking, security, configuration management en scalability waren de kernthema's op deze conferentie. Met talks over Cassandra, OpenVPN, MQTT, Puppet, IPv6, PostgreSQL, MySQL, Docker, secure messaging, software-defined networking en diverse ervaringslezingen over infrastructuur breekt de NLUUG met de traditie van één thema per conferentie.

De keynote was in handen van long-time Unix-held Bill Cheswick, die als (network) security researcher pionierde in de ontwikkeling van firewalls en honeypots. Samen met Steve Bellovin schreef hij precies 20 jaar geleden het klassieke boek Firewalls and Internet Security, dat bij veel oudere NLUUG-leden in de kast zal staan.

Programma

Hier is het programma.

Video-opnamen

Met dank aan Mark Janssen en Jeroen Jonkman zijn er in twee zalen opnamen gemaakt van de talks. De talks zijn terug te kijken via YouTube en te downloaden via onze FTP-site. We zijn benieuwd of de opnamen in een behoefte voorzien.

Inschrijven

De kosten hangen af van het moment van aanmelden. Als u ruim op tijd betaalt en via iDEAL, dan zijn onze risico's en kosten lager en dat levert u dus ook voordeel op.

De conferentie is voorbij, dus aanmelding (natuulijk) niet meer mogelijk.

Sponsors:


Voorjaar 2014

2023-03-24
 
Vereniging NLUUG
info@nluug.nl
           postbus 8189
6710 AD Ede