Inleiding

[English]

Beveiliging is een wederkerend thema voor de NLUUG conferenties. Ongeveer elke vijf jaar keert dit thema terug en het is altijd goed voor een drukbezochte conferentie.

Het blijkt dus dat beveiliging een belangrijk onderwerp was en is. Of je nu ontwikkelaar, systeem- of netwerkbeheerder, architect, projectleider of eindgebruiker bent, beveiliging is voor eenieder een punt van zorg.

De lezingen die u deze dag kunt volgen gaan over uiteenlopende deelgebieden van beveiliging. U kunt horen hoe u bepaalde maatregelen kunt nemen om de beveiliging te waarborgen of kunt testen. Maar ook zaken als spamfiltering en privacy maken deel uit van het programma.

Voor de keynote hebben we cryptograaf Vincent Rijmen weten te strikken. Zijn 'claim to fame' was de ontwikkeling, met Joan Daemen, van het Rijndael versleutelingsalgoritme, nu een wereldwijde standaard.

Behalve via de lezingen, kunt u ook informatie uitwisselen met medebezoekers en standhouders.

Ik ben ervan overtuigd dat de NLUUG weer een interessant en aansprekend programma heeft weten samen te stellen en wens u een leerzame en leuke conferentie toe!

Walter Belgers
voorzitter programmacommissie


De volgende organisaties sponsoren deze conferentie. Ook sponsoren? Zie voor sponsor-items de link 'Sponsoring'.

Hoofdsponsor:
[Schuberg Philis
logo]

Overige sponsoren:
[AT logo] [CVIS logo] [Sun logo]
[Contextshift logo] [Securelink logo] [proxy logo]
[Madison Gurkha logo] [Roodveldt logo] [IT Data logo]
[Snow logo] [Competa logo] [HUB uitgevers logo]

Last modified: Mon, 28 Apr 2008 12:46:51 +0200