Aanmelding deelname expositie


 

Ook tijdens deze najaarsconferentie staat er weer ruim 150 vierkante meter expositieruimte ter beschikking voor onze leden. Deze expositie staat tevens in het teken van het conferentie thema: "Unix en de desktop".

Per bedrijf kunnen er maximaal 2 table-tops (of 8 vierkante meter) worden gereserveerd. Eén table-top bestaat uit twee tafels en een achterwand (oppervlakte van één table-top is ca. 4 vierkante meter). Vanzelfsprekend bestaat ook de mogelijkheid uw eigen bedrijfswand te plaatsen; u kunt dan, in plaats van een table-top, "kale" vierkante meters huren.

Bij het samenstellen van het conferentieprogramma is rekening gehouden met de expositie, zodat de deelnemers in de pauzes en na afloop in de gelegenheid worden gesteld de expositie te bezoeken.

De standopbouw kan worden verzorgd op 8 november 2001 van 07.00 tot 09.30 uur.

Reservering/Prijzen

En table-top óf 4 vierkante meter kale standruimte, kost NLG 750 incl. 1 persoon standbemanning.
Twee table-tops óf 8 vierkante meter kale standruimte, kost NLG 1.500 incl. 2 personen standbemanning.

Alle prijzen zijn inclusief lunch, toegang tot de lezingen en de mogelijkheid tot aansluiting op het netwerk (Coax aansluiting). In genoemde prijzen is geen BTW begrepen daar de NLUUG als vereniging niet BTW-plichtig is. Een factuur met betrekking tot uw deelname aan de expositie wordt direct met de bevestiging meegestuurd en dient vooraf te worden voldaan.

U kunt middels het aanmeldingsformulier, expositieruimte reserveren. Uw aanvraag zal schriftelijk worden bevestigd.

Extra standbemanning kunt u als conferentiedeelnemer inschrijven via het registratieformulier "Aanmelding deelname najaarsconferentie".

De programmacommissie behoudt zich het recht voor uw aanmelding te weigeren. Activiteiten om personeel te werven wordt nadrukkelijk niet op prijs gesteld.

 Huidige exposanten zijn:


Last update: October 21, 2001
[Go to: Aanmelding & Betaling] [Go to: Organisatie] [Go
to: Index]