Aanmelding en betaling

UNIX en de desktopU kunt zich aanmelden voor de bijeenkomst via het aanmeldingsformulier.

Uw aanmelding voor deze najaarsconferentie is definitief wanneer voor 2 november 2001:

  1. uw aanmeldingsformulier is ontvangen; en
  2. het deelnamegeld is bijgeschreven op de NLUUG-rekening.

De kosten voor de dag inclusief lunch zijn:
NLG 200,- voor leden van de NLUUG (of zusterorganisaties)
NLG 425,- voor niet-leden
NLG 35,- voor studenten - op vertoon van collegekaart of bewijs van inschrijving
uw collegekaart of bewijs van inschrijving dient u op 8 november 2001 bij de registratiebalie te tonen

Studenten die een NLUUG studentenlidmaatschap hebben, kunnen gratis aan deze conferentie deelnemen. U dient zich echter wel vooraf in te schrijven, zodat er een badge voor u kan worden klaargelegd.

Aanmelding

Zoals u hierboven heeft kunnen lezen, is uw inschrijving pas definitief wanneer de NLUUG zowel uw aanmeldingsformulier als betaling heeft ontvangen.

Nadat u zich heeft ingeschreven, ontvangt u een bevestiging en proforma factuur. U kunt de betaling vooraf overmaken via bank of giro. Het bedrag dient uiterlijk 2 november 2001 (!) bijgeschreven te zijn op de NLUUG girorekening, onder vermelding van het factuurnummer en naam deelnemer. Zodra uw betaling op de NLUUG rekening is bijgeschreven, ontvangt u hiervan via e-mail of fax bericht. U bent dan definitief ingeschreven. Op 8 november 2001 zal uw badge en originele factuur bij de linker inschrijfbalie voor u klaarliggen almede een kleine attentie voor uw bijdrage aan een efficiŽnte inschrijvingsafhandeling: de Early Bird!

Indien het bedrag niet op 2 november 2001 is bijgeschreven, dient u op 8 november 2001 contant aan de registratiebalie te betalen. Houdt u dan rekening met mogelijke wachtrijen.

Betaling aan de registratiebalie kan via:

  1. PIN betaling (bank- of giropas)
  2. Eurocheque of Girobetaalkaart
  3. Contant

Wanneer na de conferentie blijkt dat uw betaling alsnog via de giro is binnengekomen, wordt dit bedrag per omgaande teruggestort.

Betaling met creditcard is helaas niet mogelijk.

Annulering

Annulering is alleen schriftelijk mogelijk tot een week voor de conferentie. Daarna dient u het verschuldigde bedrag alsnog te betalen. Wanneer u verhinderd bent, is het ook mogelijk iemand anders in uw plaats aan deze conferentie te laten deelnemen.


Last update: 10 september 2001
[Go to: Tijdschema] [Go to: Expositie] [Go to: Index]