NOSIG

De Nederlandse Open Solaris Interest Group (NOSIG) is een Technical Community (TC) van de NLUUG, rond het Solaris Operating System. NOSIG is ontstaan vanuit de Netherlands OpenSolaris User Group (NLOSUG). De NLUUG faciliteert de NOSIG met onder andere infrastructuur.

NOSIG is een informele groep en heeft als doel kennis en ervaringen te delen met betrekking tot Solaris in al zijn verschijningen: IllumOS, OpenIndiana, SmartOS, OmniOS, Oracle Solaris en alle andere distributies.

De NOSIG komt ongeveer eens per kwartaal bijeen op verschillende locaties in Nederland, en organiseert lezingen en andere activiteiten met betrekking tot (Open) Solaris. Via een email distributie lijst en via onze website wordt de laatste informatie gedeeld en worden bijeenkomsten aangekondigd. Op de website staat ook het archief waarin de agenda's en presentaties van eerdere bijeenkomsten zijn terug te vinden.

NOSIG is natuurlijk ook te vinden op de diverse Social Media:

Informatie hoe lid te worden van de NOSIG email distributielijst is te vinden op onze website. Op de site staan natuurlijk ook verwijzingen naar onze activiteiten, de blog en de diverse Social Media.

Technical Communities: Aangesloten TCs:
2017-08-23
 
Vereniging NLUUG
info@nluug.nl
           postbus 8189
6710 AD Ede