Mobiele apparatuur heeft de laatste 15 jaar het leven van veel mensen en organisaties radicaal veranderd. Het heeft gezorgd voor een andere manier van leven, voor kansen en problemen, grote technische uitdagingen en mogelijkheden. Met het krachtiger en goedkoper worden van apparatuur schuiven mobiele apparaten steeds meer op in de richting waar nu vaak nog 'normale' computers gebruikt worden. Het is de verwachting dat over niet zo heel veel tijd er geen onderscheid meer is. Hierdoor ontstaat de noodzaak voor nieuwe vormen van beheer en beveiliging van infrastructuur met mobiele apparaten, maar ook voor een andere manier van applicatieontwikkeling om te zorgen dat een apparaat zo lang mogelijk en zo fijn mogelijk gebruikt kan worden.

Toevallig (of juist niet) zijn deze apparaten ook één van de grootste toepassingsgebieden voor Linux. Naast mobility gerelateerde onderwerpen komen dus ook de laatste technologie trends en ontwikkelingen van embedded Linux aan bod.

Op deze conferentie hopen NLUUG en CELF u een goed beeld te geven van wat er nu al kan, waar de valkuilen zitten en vooral ook wat we op korte termijn kunnen gaan verwachten.

We wensen u een plezierige en vooral ook een leerzame conferentie toe.

Namens de programmacommissie,
Armijn Hemel


De volgende organisaties sponsoren deze conferentie. Ook sponsoren? Zie voor sponsormogelijkheden de link 'Sponsoring'.

Hoofdsponsor NLUUG Najaarsconferentie
Schuberg Philis Logo

Special Events

Sponsor Logo at.png   Sponsor Logo snow-logo.png

Sponsors

Sponsor Logo SunMicrosystems.jpg Sponsor Logo VX-company.jpg Sponsor Logo ajoweu.png
Sponsor Logo contexshift.png   Sponsor Logo logo_essensium.gif
Sponsor Logo CompetaIT_100x94.gif   Sponsor Logo ITdata.jpg
Sponsor Logo pearson_education.jpg   Sponsor Logo sdf.png

Last modified: Wed, 29 Oct 2008 11:22:22 +0100