NLUUG: Najaarsconferentie 2003

INLEIDING

Door de steeds snellere ontwikkelingen op de gebieden van bedrijfsorganisatie, tijdelijke medewerkers, samenwerkingsverbanden, techniek en de nog steeds toenemende mate van integratie in en tussen bedrijven, is het moeilijk om 'de eigenaar' van security te identificeren en genoeg budget en expertise toegewezen te krijgen om security projecten goed te laten verlopen.

Deze NLUUG najaarsconferentie laat een aantal verschillende facetten van beveiliging zien. In drie parallelle tracks worden de aspecten 'architectuur', 'ervaring' en 'beheer' belicht zodat u op alle vlakken van beveiliging kennis kunt opdoen en ervaringen kunt uitwisselen.

Het programma van de conferentie adresseert vooral praktische issues op die gebieden van beveiliging die nu zeer actueel zijn. Het pragmatische gebruik van cryptografie, beveiliging van wireless netwerken en het gebruik van architectuur voor beveiliging zijn slechts een paar van de onderwerpen.

De informele sfeer tijdens de conferentie is uitermate geschikt om bruikbare informatie op te doen en contacten te leggen met ervaren mensen op de diverse aandachtsgebieden. Dit kan niet alleen door het volgen van de presentaties en het lezen van de proceedings, maar vooral ook tijdens de pauzes en de aansluitende borrel.

Wij wensen u veel plezier en nuttige informatie toe!

Namens de programmacommissie,
René PluisLast modified: Tue, 24 Feb 2004 13:41:33 +0100


Heeft u nog vragen? Neem gerust contact op met: nluug-nj03@iconiq.nl