NLUUG en NLnet Voorjaarsconferentie


Aanmelding en betaling

U kunt zich aanmelden voor de bijeenkomst door het bij dit boekje gevoegde aanmeldingsformulier ingevuld op te sturen naar het buro van de NLUUG:

Buro NLUUG --- Marielle Klatten
<nluug-buro@nluug.nl>
p/a Transmediair, Postbus 297, 3720 AG Bilthoven.
Tel: (+31)(0)30-291718, fax: (+31)(0)30-292294.
Postbank: 23.53.318, t.n.v. NLUUG, Bilthoven.
Uw aanmelding voor deze voorjaarsconferentie is definitief wanneer vóór 11 mei 1994:

  1. uw aanmeldingsformulier is ontvangen; en
  2. het deelnamegeld is ontvangen op de NLUUG-rekening.
De kosten voor de dag inclusief lunch zijn:

Op 18 mei 1994 zal in de Wintertuin van De Reehorst een inschrijfbalie worden ingericht. De inschrijving van de deelnemers waarvan de betaling is ontvangen, zal snel afgehandeld kunnen worden. Op het aanmeldingsformulier kunt u aangeven of u via een faktuur (buiten de conferentie om) wenst te betalen of dat u contant aan de inschrijfbalie betaalt. Er zijn twee inschrijfbalies; de linker balie is voor de deelnemers die per faktuur betalen (snel) de rechter balie is voor deelnemers die contant betalen. Om lange rijen te voorkomen, wordt uw badge minstens één week voor de conferentiedatum aan u toegestuurd.

Op het aanmeldingsformulier kunt u aangeven naar welk adres uw badge moet worden gestuurd (bijvoorbeeld prive adres). De badge bestaat uit twee delen en is tevens het toegangsbewijs voor deze conferentie. Op het rechter deel van uw badge staan administratieve gegevens vermeld en aan welke balie u zich kunt inschrijven; dit deel van de badge is voor de NLUUG administratie bestemd. Op het linker deel van de badge staat uw naam en lidmaatschapnummer; voor dit deel van de badge ontvangt u bij inschrijving een plastic hoesje met speld.

Vergeet niet uw badge mee te nemen naar de conferentie; dit is uw toegangsbewijs!

Indien u een week voor de conferentiedatum uw badge nog niet heeft ontvangen, kunt u contact opnemen met Buro NLUUG, tel. 030-291718, of per email: <nluug-buro@nluug.nl>. Deelnemers waarvan hun aanmeldingsformulier later dan een week voor de conferentiedatum door het buro is ontvangen, kunnen hun badge bij de rechter inschrijfbalie afhalen; in verband met mogelijke vertraging per post wordt de badge dan niet meer toegestuurd.

Indien 18 mei 1994 uw betaling nog niet op de rekening van de NLUUG is bijgeschreven en u er zeker van bent dat de betaling onderweg is, vragen wij u een garantstelling te ondertekenen, waarbij wordt verwacht dat u nagaat of betaling heeft plaatsgevonden. Indien na een maand na de conferentie bij controle blijkt dat het deelnamegeld niet op de rekening van de NLUUG is bijgeschreven, krijgt u een boete-faktuur ter hoogte van 50% van het verschuldigde bedrag!

Annulering van inschrijving is mogelijk tot twee weken voor de conferentie, daarna dient u het verschuldigde bedrag alsnog te betalen. Documentatie van de conferentie ontvangt u na betaling. Uiteraard is het ook mogelijk dat iemand anders voor u in de plaats aan deze conferentie deelneemt.


Johan Vromans