NLUUG 25th anniversary

Met trots willen we u uitnodigen om de beroemdste sprekers op ICT-gebied dit najaar te ontmoeten!

NLUUG, de Nederlandse Vereniging voor Open Systemen en Open Standaarden, viert dit jaar haar 25e verjaardag met een zeer speciale Najaarsconferentie. Tijdens deze conferentie blikken we terug op de afgelopen 25 jaar, kijken we naar de huidige situatie en mijmeren we over wat de toekomst zal brengen!

Deze conferentie heeft een programma met alleen maar keynote-sprekers, welke allen worden beschouwd als autoriteiten in hun eigen vakgebied. De programmacommissie is er trots op om grote iconen en gevestigde namen uit onze industrie te verwelkomen tijdens deze conferentie. We zijn er in geslaagd om een gevarieerd programma op te stellen, van technische (Bjarne Stroustrup) tot commerciële (Werner Vogels) onderwerpen.

Tijdens de conferentie, in de speciaal voor deze gelegenheid geselecteerde 'Beurs van Berlage' in hartje Amsterdam, hebben we de gelegenheid te luisteren naar deze wereldberoemde sprekers en te netwerken met onze bezoekers. De meeste NLUUG-leden zijn al vele jaren lid van onze vereniging en komen uit de academische wereld als wel uit de grootste high-tech bedrijven. Kortom: een ideale gelegenheid om interessante mensen te ontmoeten en je eigen netwerk uit te breiden!

Daarnaast zullen er diverse bedrijven aanwezig zijn die hun laatste ontwikkelingen aan het NLUUG-publiek willen tonen. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid voor diegenen die nog geen lid zijn van NLUUG om kennis met ons te maken en ter plekke lid te worden.

Kijk regelmatig op deze site voor het meest actuele programma!

De programmacommissie en het NLUUG-bestuur zijn zeer enthousiast over deze conferentie ter gelegenheid van het 25-jarige bestaan van NLUUG op 7 november in de 'Beurs van Berlage' te Amsterdam. Een evenement dat je echt niet mag missen!

René Pluis

Voorzitter programmacommissie "NLUUG 25" -conferentie

presentaties